Tilbake til hovedsida
Nyheter
Nyeste
Eldre nyheter
Generelt
Fan Art
Staff
Takk til
FAQ
Link Til Meg
Linker
Pokémon
Pokédex
Gotta Catch'em All
Typekart
Guider
På Siden
Forum
Gjestebok
Adopsjonssenter
PokéQuiz
Jukebox
Downloads
Vinn En Award
Mine Awarder
Sidas Historie
Spillene
Gameboy
Rød/Blå
Gul
Gull/Sølv
Crystal
Ruby/Sapphire
TCG
Pinball
Pinball R/S
Puzzle Challenge
N64
Stadium
Stadium 2
Snap
Puzzle League
S. Smash Bros
Gamecube
Smash Bros Melee
TCG
TCG-Dex
Anime
Episodekart
Personene
Pkmn The Movie
The Movie 2000
The Movie 3
Pokémon 4ever
Pokémon Heroes
Pokémon 6
Pokémon Pinball R/S
Walkthrough BonuslvlZillaweird Zillaweird

Keckleon Bonus-Level

Start med å treffe treet ved siden, Devons Scope popper ut av det, ta den, og slå den flere ganger på Keckleon. Gjør dette raskt, for Devon Scope forsvinner, repeter dette, og bonusen er så god som din!

Duskull Bonus-Level

Slå alle duskullene, når du har slått dem alle, kommer Duclops opp. Forsiktig så den ikke sluker deg, da holder han deg rundt 4 sek. Slå ham 5 ganger for å vinne kampen!

Sealeo Bonus-Level

Nå skal du få Pokéballen oppi kurven, hjelp dem med å dytte dem oppi (øh...) og de hjelper deg.. Dette tjener du deg RIK med coins på!
Kan ikke runde

Kyogre Bonus-Level

Nå skal du slå Kyogre for å vinne kampen, Noen ganger lager han SVÆRE bølger, som får flipperne dine til å fryse. For å slippe seg løs fra dette, trykk [venstre] + [A] så raskt som mulig. Prøv å unngå hvirvlene. Det er ikke en særlig vanskelig bane. Klarer du den to ganger på rad, uten å tape, er Kyogre så godt som din.

Groudon Bonus-Level

Denne er litt vanskelig, Groundon starter med å kaste steiner etter deg, slå steinene for å knuse dem i småbiter. Nå lager han en såkalt "firewall" (sikret vegg) for å beskytte seg selv. Treff veggen med steinene for å ødelegge den. Som Kyogre, vil Groundon prøve å fryse deg. Kom deg RASKT vekk fra hans ildkuler. For å komme løs, trykk [venstre] + [A] helt vilt! Nå vil han bruke Earthquake og du blir slengt rundt. Banen to ganger på rad, så har du sikra deg Groundon.

Rayquaza Bonus-Level

Urk! Denne er så vanskelig at jeg nesten ikke orker å forklare (nei, jeg har ikke rundet hele spillet) det.. Denne banen er den vanskeligste levelen. Pass på Rayquaza's thunder shock. Treffer han blir du par.; trykk [venstre] + [A] så raskt som mulig, ganske forvirrende bane, Rayquaza hopper og spretter opp&ned i banen hele tiden. Når han er nede, slå ham! Noen få ganger flyr han opp og bruker 'extreme speed' for å lage hvirvelvinder, treffer han deg, gønner du. Ta banen 2 ganger på rad, uten å gønne, så har du sikra deg Rayquaza!


Pokémon og alle karakterer er ©1995-2006 Nintendo, Creatures, og GAMEFREAK.