Tilbake til hovedsida
Nyheter
Nyeste
Eldre nyheter
Generelt
Fan Art
Staff
Takk til
FAQ
Link Til Meg
Linker
Pokémon
Pokédex
Gotta Catch'em All
Typekart
Guider
På Siden
Forum
Gjestebok
Adopsjonssenter
PokéQuiz
Jukebox
Downloads
Vinn En Award
Mine Awarder
Sidas Historie
Spillene
Gameboy
Rød/Blå
Gul
Gull/Sølv
Crystal
Ruby/Sapphire
TCG
Pinball
Pinball R/S
Puzzle Challenge
N64
Stadium
Stadium 2
Snap
Puzzle League
S. Smash Bros
Gamecube
Smash Bros Melee
TCG
TCG-Dex
Anime
Episodekart
Personene
Pkmn The Movie
The Movie 2000
The Movie 3
Pokémon 4ever
Pokémon Heroes
Pokémon 6
Pokémon The Movie
Mewtwo vs Mew


Forfilm
Pikachu's Vacation
Heltene lar sine Pokémon være en stund på et Pokémon-feristed. Her setter blant annet Charizard hodet fast i et rør, Squirtle har kappløp med en Marill, Pikachu kjemper mot en Raichu, og Togepi strigråter.
Historie
Mewtwo VS Mew
Forskere har funnet urgammelt DNA fra den utryddede Pokémon Mew. De tar det med seg til en lab hvor de kloner og genmanipulerer dette DNA'et og til slutt lager "den ultimate Pokémon"; Mewtwo, som blir født og vokser i et testglass, helt til han en dag våkner, bryter seg ut og brenner labben til grunnen, for så å lure på hvorfor han ble bragt til denne verden, hva som er hans oppdrag osv.
Akkurat der blir Mewtwo oppdaget av Giovanni, Team Rocket's leder, som hjernevasker ham til sitt eget beste og trener ham til det ultimate. Når Mewtwo endelig finner ut hva som har skjedd blir han rasende og tar hevn. Så flytter han til en øy hvor han selv er mester og kontrollerer hva han enn vil.
Her holder Mewtwo planer om å klone alle Pokémon og lage bedre kopier av dem, så han inviterer alle de beste trenerne på nærmeste øy, blant dem Ash, Misty og Brock. De fleste trenerne går i fella, og om ikke lenge står alle ansikt til ansikt; Pokémon og trenerne deres mot de perfeksjonerte klonene. Nå kommer Mewtwo med kunngjøringen om at hver Pokémon skal slåss mot sin egen klon - til døden. Selv er hans mål å bevise at klonene hans er bedre - inkludert ham selv. Derfor vil han møte og slå Mew.


Pokémon og alle karakterer er ©1995-2006 Nintendo, Creatures, og GAMEFREAK.