Tilbake til hovedsida
Nyheter
Nyeste
Eldre nyheter
Generelt
Fan Art
Staff
Takk til
FAQ
Link Til Meg
Linker
Pokémon
Pokédex
Gotta Catch'em All
Typekart
Guider
På Siden
Forum
Gjestebok
Adopsjonssenter
PokéQuiz
Jukebox
Downloads
Vinn En Award
Mine Awarder
Sidas Historie
Spillene
Gameboy
Rød/Blå
Gul
Gull/Sølv
Crystal
Ruby/Sapphire
TCG
Pinball
Pinball R/S
Puzzle Challenge
N64
Stadium
Stadium 2
Snap
Puzzle League
S. Smash Bros
Gamecube
Smash Bros Melee
TCG
TCG-Dex
Anime
Episodekart
Personene
Pkmn The Movie
The Movie 2000
The Movie 3
Pokémon 4ever
Pokémon Heroes
Pokémon 6
Pokémon the Movie 6
Jirachi - The Wish Maker


Tusen takk til Explorer for historien!

Forfilm
ukjent
Historie
Jirachi - The Wish Maker

(-- SPOILER, fullt referat --)

Filmen starter med at vi ser to personer som sprenger en krystall ut av berget. Akkurat denne krystallen inneholder den legendariske pokémonen Jirachi.

Så møter vi Ash og vennene hans (Ash, Brock, May og "Masato"), på deres første eventyr i det nye landet, Hoenn. De tar turen til et tivoli som skulle være i nærheten, og akkurat idet de når fram ser kommer bilene med karusellene, og en tryllekunstner "tryller" frem et telt. Senere på kvelden sitter heltene og ser på en magiforestilling med tryllekunstneren, "The Great Butler". Mot slutten holder han frem nettopp den krystallen som ble sprengt ut av berget tidligere. Men i det øyeblikk hører Masato en stemme som kommer fra krystallen. Han springer ned til scenen og insisterer på å få se den.

Etter forestillingen får Masato steinen med Jirachi. Når han ligger og sover samme natt, begynner May tilfeldigvis å synge, men hun blir avbrutt idet krystallen begynner å lyse, og hele gjengen blir ganske skremt idet steinen stiger opp og klekkes. Ut daler Jirachi sakte ned, og assistenten til tryllekunstneren som har sett det hele kommer springende opp. Hun ser forbauset på Jirachi, og henter øyeblikkelig tryllekunstneren.

Neste natt er May ute og ser på stjernehimmelen, og hun ser tryllekunstneren snike seg inn i campingbilen for å stjele Jirachi. Hun løper ned og vekker de andre, og de løper alle inn i teltet, der tryllekunstneren står med en maskin som holder Jirachi fanget og tvinger den til å sende et spesielt "signal" ut i verdensrommet. Etter en liten stund kommer det en stråle som treffer Jirachi, og tryllekunstneren begynner å snakke om å bringe en pokémon kalt Groudon til jorden. Eksperimentet ender i en eksplosjon, og Ash, assistenten til tryllekunstneren og resten av gjengen løper tilbake til campingbilen. I det øyeblikket bryter Absol ut og angriper tryllekunstneren igjen, slik at Ash og gjengen kan kjøre av gårde for å komme unna, men han sender sin Mightyena etter dem, og den fester en liten radiosender til bilen. Ash og vennene kjører langt av gårde, helt til stedet Jirachi ble funnet. Der blir de møtt av tryllekunstneren de trodde de nettopp hadde kjørt fra. Han tar Jirachi opp på en konstruksjon ha n har satt opp. Jirachi blir festet i maskinen og den samme strålen treffer Jirachi på nytt. Maskinen begynner å svi et mønster i bakken. Mønstret er av en Groudon.

Ash får hjelp av en Flygon som flyr dem opp til maskinen. De greier å få ut Jirachi og tegningen av mønstret på bakken stopper, men tryllekunstneren flyr over mønstret på sin Salamence og tror han endelig lyktes med å få en Groudon. Mønsteret begynner å reise seg opp til en enorm Groudon som begynner å gå rundt i skogen. Da hopper Absol frem og angriper Groudon, men Groudon fanger Absol og "absorberer" den. Deretter gjør den det samme med pokémon den finner i skogen. Men også Brock og May blir fanget på denne måten. Ash, Masato og tryllekunstneren, som nå angrer, bestemmer seg for å få sendt Groudon tilbake hvor den kom fra. De flyr opp til maskinen som sendte Groudon ned og gjør den klar for å reversere prosessen. De greier å få startet maskinen, men når Groudon begynner å gå i oppløsning, angriper den maskinen. Da hopper tryllekunstneren frem og blir absorbert, men maskinen greier å få returnert Groudon slik at den ikke får gjøre mer skade.

Når alt har roet seg litt begynner alle pokémonene og menneskene som ble fanget av Groudon å komme tilbake. Jirachi ser at alt har gått bra og vinker adjø til alle de nye vennene den har fått. Så blir den om til en krystall igjen og synker ned i jorden.


Pokémon og alle karakterer er ©1995-2006 Nintendo, Creatures, og GAMEFREAK.