Tilbake til hovedsida
Nyheter
Nyeste
Eldre nyheter
Generelt
Fan Art
Staff
Takk til
FAQ
Link Til Meg
Linker
Pokémon
Pokédex
Gotta Catch'em All
Typekart
Guider
På Siden
Forum
Gjestebok
Adopsjonssenter
PokéQuiz
Jukebox
Downloads
Vinn En Award
Mine Awarder
Sidas Historie
Spillene
Gameboy
Rød/Blå
Gul
Gull/Sølv
Crystal
Ruby/Sapphire
TCG
Pinball
Pinball R/S
Puzzle Challenge
N64
Stadium
Stadium 2
Snap
Puzzle League
S. Smash Bros
Gamecube
Smash Bros Melee
TCG
TCG-Dex
Anime
Episodekart
Personene
Pkmn The Movie
The Movie 2000
The Movie 3
Pokémon 4ever
Pokémon Heroes
Pokémon 6
Gamle Nyheter
Mar 04 - Mai 0620. Mai 2006
Uten skolesystemet her til lands ville cerapter.net og PokéMyth ha vært ferdige for årevis siden. Jeg håper på å få gjort noe i løpet av sommerferien.
Cerapter
3. September 2005
NB!
Siden har nå en ny URL: http://typhlo.cerapter.net. Alle filer er flyttet fra typhlo.net, og selve domenet typhlo.net vil jeg kutte ut den 11. september.


Dette er fordi jeg for tiden har to domenenavn og tre webhotell, og noe må bort.
Cerapter
29. August 2005
Jeg poster aldri blant kommentarene med mitt eget alias.
Framgangen i arbeidet på nettverket på cerapter.net, inkludert PokéMyth, finner dere direkte på cerapter.net, på en midlertidig side som vil stå ferdig innen denne uka.
Cerapter
11. Juli 2005
Ingenting er lagt på is, det er bare det at jeg er fryktelig dårlig til å fullføre prosjekter. Skolegang og jobb har gjort meg for opptatt til å fortsette på PokéMyth, men jeg skal prøve å fullføre det hele i løpet av sommerferien.
Cerapter
23. Desember 2004
Bare oppdaterer for å minne om at framtiden fremdeles er i live, og at jeg vil fullføre PokéMyth-prosjektet samme hva.
Cerapter
28. August 2004
I dag fortsatte jeg arbeidet på PokéMyth. Dette først nå fordi jeg nettopp ser meg som ferdig med Cerapter.net Community. Jeg har ryddet litt opp i bildedefinisjoner og åpnet videre for muligheten til å skifte skin på sida. Jeg skal også eliminere de siste linjene som står på norsk i kodinga, slik at det vil bli mulig å fullstendig skifte språk på sidene.

Og forresten, xvasi88, mitt mål er ikke å stå som en konkurrent for pokemon-norge.net .
PokéMyth vil først og fremst være lik en resursside. Den vil ha Pokédex og store lister med informasjon i tabeller. Jeg vil ikke gjøre noen verdens ting for å spre nyheter, for det er ikke mitt felt. Staben vil måtte stå for alt dette, og disse har jeg erfart kan være ganske late av seg (no offence) :).
Cerapter
21. Juli 2004
Jeg vil bare benytte sjansen til å fortelle dere litt om den nye Pokémon-seksjonen for det nye domenet..
  • Navnet vil ikke forbli det samme som nå. Jeg bruker kodenavnet PokéMyth, og det er mulig jeg vil beholde dette, men ingenting er sikkert.
  • Jeg benytter ingen ferdigtilbud. All koding og alle systemer på siden vil være skrevet av meg personlig. Det jeg lager er noe som kan sammenlignes med hva phpnuke er - et automatisert system for oppdateringer og nyheter, samt enkel navigasjon mellom artikler og seksjoner. Denne vil ha en synlig side (for lesere) og en bakside (brukt av meg og staff på siden).
  • Det vil bli mulighet for å skifte mellom språk (norsk og engelsk), og man skal ved hjelp av cookies enkelt kunne skifte mellom skin (utseende/design) på siden.
  • Siden vil ha mange små funksjoner og skript som vil gjøre det hele mye mer oppdatert og aktivt.

Cerapter
20. Juni 2004
Jeg skal prøve å holde dere oppdatert om det nye domenet via poster her. Dere vil kunne lese framgangen via denne sida helt til domenet kommer opp.

PS: Jeg sjekket min mailadresse for oppsamling av mail som ikke er sendt til noen @typhlo.net-adresse som eksisterer (fordi denne var nylig blitt stappfull av spam), og hva ser jeg? Jo, mange søknader om staffjobb! Det har seg visst slik at mailadressen staff@typhlo.net hadde forsvunnet, og i formet som sender inn staffsøknader har jeg henvist til nettopp denne! Så alle disse søknadene har jeg aldri før sett! Jeg har hatt litt problemer med å lese dem etter jeg videresendte dem til hovedadressen, men jeg håper jeg klarer å åpne dem og vurdere dem som alle andre søknader.
Cerapter
13. Juni 2004
Ja, det er utrolig lenge siden en oppdatering. Dette er fordi jeg har jobbet på mitt nye domene (som inkluderer neste versjon av TPR) siden tidlig i Januar. Jeg oppdaterer her for å fortelle dere at jeg har fått forumene til det nye domenet opp! Neste steg er faktisk selve TPR-oppdateringen, og jeg håper på å ha "skallet" ferdig innen den neste måneden.

PS - Jeg har ryddet opp mye SPAM i kommentarboksen for sist oppdatering. Og jeg vil fra nå av aldri skrive i kommentarboksen selv, så alle dere ser som poster under navnet "Cerapter" vil være løgnere.
Cerapter
1. Mars 2004
3 år!?
Ja, den dag i dag fyller TPR 3 år!

3 år!!

Desverre fikk jeg ikke laget ferdig systemet til denne datoen. Det er ennå ganske mye igjen, men jeg håper å være ferdig om en måned.
Cerapter


Pokémon og alle karakterer er ©1995-2006 Nintendo, Creatures, og GAMEFREAK.