Tilbake til hovedsida
Nyheter
Nyeste
Eldre nyheter
Generelt
Fan Art
Staff
Takk til
FAQ
Link Til Meg
Linker
Pokémon
Pokédex
Gotta Catch'em All
Typekart
Guider
På Siden
Forum
Gjestebok
Adopsjonssenter
PokéQuiz
Jukebox
Downloads
Vinn En Award
Mine Awarder
Sidas Historie
Spillene
Gameboy
Rød/Blå
Gul
Gull/Sølv
Crystal
Ruby/Sapphire
TCG
Pinball
Pinball R/S
Puzzle Challenge
N64
Stadium
Stadium 2
Snap
Puzzle League
S. Smash Bros
Gamecube
Smash Bros Melee
TCG
TCG-Dex
Anime
Episodekart
Personene
Pkmn The Movie
The Movie 2000
The Movie 3
Pokémon 4ever
Pokémon Heroes
Pokémon 6
Pokémon Rød/Blå
Walkthroughskrevet av Vaffel

Del 1. - Pallet til Pewter
Du starter i rommet ditt. Det første du burte gjøre er å slå på pc-en og ta ut potionen. gå så ned og ut av huset. Gå opp i gresset. prof. Oak vil stoppe deg og du kommer inn til bygget hans. Gå opp til bordet og snakk med Oak. Velg så Charmander, Squirtle eller Bulbasaur. Bulbasaur er valget for nybegynnere men Charmander er for litt mer avanserte. Rivalen din tar den som er mest effektiv til å ta deg. Prøv å gå ut og du vil bli stoppet av rivalen din. Han slåss med enten Squirtle, Bulbasaur eller Charmander. Vinner du får du 175 kr. Taper du skjer ingenting. Gå nå opp til nabohuset ditt og snakk med dama inni. Du får en town map. Gå opp stedet der Oak stoppet deg. Der er den mann som gir deg en potion. Du kommer nå til Viridian city. Gå til pokècenteret om nødvendig og gå til Butikken. Du får Oak`s Parcel. Gå ned til Pallet igjen. Inne hos Oak Vil du få en Pokèdex som tar opp alle Pokémoner du har sett eller fanget. Til Viridian nok en gang. gå innom butikken og kjøp pokèballer.
Gå videre opp til en mann som viser hvordan man fanger Pokémoner. 5 skritt over er det et rart tre som det er en potion på. gå videre til Viridian skogen. Her vil du se noen trenere, og du kan også fange en Pikachu. Du kommer nå til Pewter city. Pokémonene dine burde nå være rundt 11 i level. gå til gymmen og ta Brock.
Dette er Pokémonene hans
Geodude (level 12) og Onix (level 14)
Etter du har vunnet får du TM 34 Bide og Boulder badge. Forlat byen.

Del 2. - Mount moon
Etter mange kamper kommer du til et Pokémoncenter heal Pokémonene dine her uansett om de ikke er skadet. (Dør du i hulen, begynner du på det siste Pokémon-centeret du fylte liv på.) Og forresten er det en mann som selger en Magikarp for 500 kr! Avslå tilbudet. Gå inn i hula og let etter utgangen. Den vil være ganske vanskelig å finne. Clefairy gjemmer seg i mount moon selv om den er Ekstremt sjelden. Få tak i Geodude også. Når du er på vei ut av hula vil du finne en super nerd og to fossiler. Ta super nerden og velg mellom Helix og Dome fossil.

Del 3. - Cerulean city, sea cottage
I Cerulean city er det et hus hvor du kan bytte Poliwhirl mot Jynx. Gå så til Misty`s gym og slå henne.
Hun har disse pokemonene:
Staryu (level 18)
Starmie (level 21)
Når du har vunnet får du cascade badge og TM 11 Bubblebeam. Gå ut av gymmen og opp til Nugget bridge hvor du må slå fem trenere (eller egentlig seks fordi han vil du skal være med i team rocket) og du får en nugget som du kan selge for 5000kr. hent TM 45 Thunder wawe. Slå alle trenerene videre og gå inn i Sea cottage. Her vil du møte på Bill (han rare pokemonen) snakk med ham. trykk så PC-en og han kommer ut igjen som et menneske. Du vil få en S.S. Anne billett. Gå ned til cerulean og gå inn i huset som det står en politimann ved. du kommer til å se et rot inne her. Gå ut mellom hullet i veggen du må sloss en rocket som gir deg TM 28 Dig. Gå nedover Og hopp over gjerdene og ned til et day-care senter. Sett inn din dårligste pokemon her og få en overaskelse når du har rundet spillet. Gå i underground path og du vil komme til rute 6 gå mellom her .

Del 4. - Vermilion city , S:S Anne
Det er en mann i huset ved siden av Pokemon centeret som gir deg en old rod. Det er en fan club her også. prat med sjefen her, så får du en bike Voucher. løp tilbake til Cerulean og få sykkelen. Gå tilbake og bytt en Spearow mot en Farfetch`d. Gå om bord på S.S.Anne. Utforsk og ta alle itemene her. Slå rivalen din og gå opp i kapteinens Rom. Han er sjøsyk så snakk med han og du får HM 01 Cut. Gå til Vermilion igjen og ta Lt. Surge
Dette er pokemonene hans:
Voltorb (level 21)
Pikachu ( level 18)
Raichu (level 24)
Når du har vunnet får du Thunder badge og TM 24 Thunder bolt. Gå så i Diglett`s cave og hent HM 05 Flash av Oaks Aide vis du har fanget 10 pokemoner. Gå til Cerulean igjennom dat ranede huset og kutt ned treet. Gå videre og ta noen trenere til du kommer til PKMN senteret. Gå til rock tunnel.

Del 5. - Rock tunnel, Lavender town
Når du er inne bruker du Flash. Du vil møte på mange Pokémoner her så ta din sterkeste pokemon først. Når du har kommet ut kommer du til Lavender town. Her er det ikke så mye å gjøre, utenom å endre navnene dine. Du skal tilbake hit men ikke før du har funnet Silph scope som er i Celadon city. Gå nå til venstre og gå til underground path på enden av rute 8. Du kommer nå til rute 7. Gå opp og til venstre. Du er nå i Celadon.

Del 6. - Celadon, Lavender
Har noen lyst på Eevee? vel, her får dere den! Ved starten av byen går dere rett opp, til venstre og opp og til slutt inn i huset. Gå opp alle trappene og
ta pokèballen som ligger på bordet. Gå til butikken. Her er hva de tilbyr i de forskjellige etasjene:
2 Etasje: Pokeballer og medisiner og noen TM-er
3 Etasje: Du kan ikke kjøpe noe men snakk med mannen og du får TM 18 Counter gratis!
4 Etasje: Utviklingssteiner og Pokèdoll
5 Etasje: Calsium, HP UP, Iron, Protein og Carbos
6 Etasje: Drikker. Kjøp 2 Fresh water, 1 Soda pop og en Lemonade. snakk med jenta og henne en av hver drikk. Du får en TM for hver og ha den siste fresh water til senere. Gå til en cafè Snakk med en mann inni, du vil få coin case. Gå nå opp til Game corner og ta å slå en rocket inni. Trykk så på plakaten og gå bort. Du vil se en trapp. Gå ned. Du vil se enda en trapp, gå ned her også. På det planet du er på nå er det enda en trapp, gå ned den. Gå så mellom laberynden, gå ned trappa og ta rocketen som står ved et bord. Snakk med han igjen og han mister lift key. prøv å finn heisen og ta den til Bf 4. Slå de to rocketene ved døra og ta Giovanni. Han har disse
Pokémonene:
Onix (level 25)
Rhyhorn (level 24)
Kangaskhan (level 29)
Du får så silph scope. Gå tilbake i Lavender og inn i Pokémon tårnet. Gå så høyt du kan til du møter på en Marowak i level 30. Ta han og passer alle rocketene, snakk med mr. Fuji og du kommer i huset hans. Snakk med han igjen og Få pokèflute. Gå så til venstre igjen og gå til det stedet du var i sta. Nå går du ikke opp til undergangen men inn i huset hvor vakten er gå forbi og du må gi fresh water til han. Slå så Erika. Hun har disse pokemonene:
Victreebel (level 29)
Tangela (level 24)
Vileplume (level 29)
Når du har vunnet får du Rainbow badge og TM 21 mega drain. Gå til saffron

Del 7. - Saffron city.
Her er det ikke stort du kan gjøre før du har tatt Giovanni i Silph Co. bygningen så gå inn i det store huset. Ta heisen opp til 5. etasje og gå i den smale gangen til du kommer til et item. Det er card key. Ta heisen ned til3. etasje og ta opp døren Gå så på transportøren. Du kommer nå til Rivalen din. Ta han og snakk med mannen ved siden av. Du får Lapras! Gå så ned til en annen transportør og ta den. Ta rocketen og du får adgang til Giovanni`s gjemmested. Ta Giovanni. Dette er Pokémonene hans:
Nidorino (level 37)
Kangaskhan (Level 35)
Rhyhorn (level 37)
Nidoqueen (level 37)
Når du har vunnet snakker du med presidenten og du får master ball! Spar denne til Mewtwo. Gå ut av bygningen og opp til den store gymmen. Gå på teleportørene til du kommer til Sabrina. hun har disse Pokémonene:
Kadabra (level 37)
Mr. Mime (level 37)
Venomoth (level 38)
Alakazam (level 43)
Du får: Marshbadge og TM 46 Psywave.
Gå ut av gymmen og gå inn i Karate dojo og ta karate masteren der. Du kan da velge mellom Hitmonlee eller Hitmonchan. Gå så tilbake til Lavender og ned brygga.

Del 8. - Fuchsia, Safari sone.
Gå ned på brygga og gå på til du ser en Pokémon som sover. Save!!!! Gå opp til han og bruk Pokèfløyta. Du møter på en Snorlax. Fang den. Gå videre ned og få en Super rod i huset. Gå videre til du kommer til Fuchsia city. Ta Koga i denne byen. Han har disse Pokémonene:
Koffing (level 37)
Muk (level 39)
Koffing (level 37)
Weezing (level 43)
Du vil få Soul badge og TM 06 Toxic. Gå til safari sonen. Her går du rundt Til du finner en rekke med statuer gå inn i huset og snakk med mannen. Du får HM 03 gå tilbake og hent gold teeth. Gå ut av safari sonen og gå inn til en forsker. Gi han gold teeth og du får HM 04. Gå til venstre og opp cycling road. Utenfor er det en Snorlax. Fang den også. Etter det får du bruke cut og gå mellom gangen over selve gjennomgangen til cycling road. Det er et hus her. Snakk med dama inni og du får HM02 Fly! Fly så til Pallet og surf derfra og nedover til Cinnabar island.

Del 9. - Cinnabar island.
På cinnabar island er det en Pokémon lab. Gå inn dit. Gi fossilene dine til en lab mann og gå ut igjen. Gå opp til det store huset over Pokémon lab. Trykk på statuene her og dørene åpnes og lukkes. Etter lang tid her vil du finne secret key. Gå ut igjen og inn i gymmen. Du har nå to valg: ta alle trenerne en etter en eller svare på Pokémon spørsmål.
Ettervert vil du møte på Blaine. Han har disse Pokémonene:
Growlithe (level 42)
Ponyta (level 40)
Rapidash (level 42)
Arcanine (level 47)
Når du har vunnet får du Volcano badge og TM 38 Fire blast. Fly til Viridian city for å møte et kjent fjes.......

Del 10. - Viridian city.
Her har vi vært før. Nå gå inn i gymmen og gå til gymlederen. Men hva er dette.... Det er GIOVANNI!!! Han har disse Pokémonene:
Rhyhorn (level 45)
Dugtrio (level 42)
Nidoqueen (level 43)
Nidoking (level 45)
Rhydon ( level 50)
Når du har vunnet får du Earth badge og TM 27 Fissure. Gå nå bort til venstre og opp til en hule. Gå igjennom denne og opp til Indigo plateau.

Del 11. - Indigo plateau.
Ta og kjøp alt du kan og gå opp.

Lorelei
Første person i Elite four er Lorelei. Hun har disse Pokémonene:
Dewgong (level 54)
Cloyster (level 53)
Slowbro (level 54)
Jynx (level 56)
Lapras (level 56)
Når du har slått henne så gå videre

Bruno
Andre trener er Bruno. Han har disse Pokémonene:
Onix (level 53)
Hitmonchan (level 55)
Hitmonlee (level 55)
Onix (level 56)
Machamp (level 58)
Når du har vunnet gå videre.

Agatha
Den tredje treneren er Agatha. Hun har disse Pokémonene:
Gengar (level 56)
Golbat (level 56)
Haunter (level 55)
Arbok (level 58)
Gengar (level 60)
Etterpå går du videre til Lance.

Lance
Den fjerde treneren er Lance, en ultratøff trener. Han har disse Pokémonene:
Gyarados (level 58)
Dragonair (level 56)
Dragonair (level 56)
Aerodactyl (level 60)
Dragonite (level 62)
Nå som du har slått Elite four har du bare en test igjen..... Rivalen din!

Rival
Rivalen din er enda tøffere enn Lance. Gi alt du har!!!!!!
Pidgeot (level 61)
Alakazam (level 61)
Rhydon (level 61)
Exeggutor/Venusaur
Arcanine/Charizard
Gyarados/Blastoise
Nå som du har vunnet vil du få plass i Hall of fame.

THE END


Pokémon og alle karakterer er ©1995-2006 Nintendo, Creatures, og GAMEFREAK.