Tilbake til hovedsida
Nyheter
Nyeste
Eldre nyheter
Generelt
Fan Art
Staff
Takk til
FAQ
Link Til Meg
Linker
Pokémon
Pokédex
Gotta Catch'em All
Typekart
Guider
På Siden
Forum
Gjestebok
Adopsjonssenter
PokéQuiz
Jukebox
Downloads
Vinn En Award
Mine Awarder
Sidas Historie
Spillene
Gameboy
Rød/Blå
Gul
Gull/Sølv
Crystal
Ruby/Sapphire
TCG
Pinball
Pinball R/S
Puzzle Challenge
N64
Stadium
Stadium 2
Snap
Puzzle League
S. Smash Bros
Gamecube
Smash Bros Melee
TCG
TCG-Dex
Anime
Episodekart
Personene
Pkmn The Movie
The Movie 2000
The Movie 3
Pokémon 4ever
Pokémon Heroes
Pokémon 6
Pokémon Rød/Blå
InfoPokémon Rød og Blå var spillene som startet hele greia. Det var det første Pokémon-produktene som kom. Gul kom ikke før lenge etter. Etter disse spillene kom, brøt Pokémonfeberen ut. De er strategispill med 150 monstre du kan fange rundt i spillet. De kan utvikle seg, og det er masse hemmeligheter og spillet er helt uforutsigbart. Hvem kan motstå å spille noe sånt?

Hvis du ikke har spilt det, har jeg laget en liten forklaring her;
Du er Ash Ketchum, en ti år gammel gutt fra byen Pallet. Du starter spillet oppe på rommet ditt, der du spiller SNES. Du skal ut på en reise for å fange Pokémon og bli en Pokémon mester. Du går ut og bort til masse høyt gress i toppen av byen. Da hører du en stemme, det er Professor Oak, en kjent Pokémonproffessor som også bor i Pallet. Han advarer deg om å gå i det høye gresset, og tar deg med til laben sin, der han viser deg tre Pokémon du kan velge å få. Disse heter: Bulbasaur, Charmander og Squirtle. Så kommer rivalen din, og Prof. Oak's barnebarn; Gary. Han skal også få en Pokémon. Og du får de tre senere i spillet.

Når du har valgt en av dem, velger han den som kan ta din lett, for det finnes forskjellige typer Pokémon. her for eksempel, hvis du har valgt Charmander, som er typen Fire (Ild), så tåler den ikke typen Water (Vann). Så må du kjempe mot Gary. Her er det lett, for selv om din Pokémon er svak mot den andre, har ingen av dem angrep som kan gjøre stor skade ennå.
Du vinner nok mot ham. Nå kan du starte reisen din. Du skal gå fra by til by, fange Pokémon i gress eller vann, vinne Jakkenåler fra Gymledere, og til slutte kjempe mot Elite Four, de fire beste trenerene i verden. Greier du å fange alle og bli en Pokémon mester?Spesifikasjoner:
Spilt det: Ja
Utgiver: Nintendo
Utgis: Ute nå
Antall Spillere: 1-2
Veil. Pris: 449,-
Lagrefunksjon: Ja
Linkkabel Ja
Transfer Pack Ja

Jeg gir det:Pokémon og alle karakterer er ©1995-2006 Nintendo, Creatures, og GAMEFREAK.