Tilbake til hovedsida
Nyheter
Nyeste
Eldre nyheter
Generelt
Fan Art
Staff
Takk til
FAQ
Link Til Meg
Linker
Pokémon
Pokédex
Gotta Catch'em All
Typekart
Guider
På Siden
Forum
Gjestebok
Adopsjonssenter
PokéQuiz
Jukebox
Downloads
Vinn En Award
Mine Awarder
Sidas Historie
Spillene
Gameboy
Rød/Blå
Gul
Gull/Sølv
Crystal
Ruby/Sapphire
TCG
Pinball
Pinball R/S
Puzzle Challenge
N64
Stadium
Stadium 2
Snap
Puzzle League
S. Smash Bros
Gamecube
Smash Bros Melee
TCG
TCG-Dex
Anime
Episodekart
Personene
Pkmn The Movie
The Movie 2000
The Movie 3
Pokémon 4ever
Pokémon Heroes
Pokémon 6
Pokémon Snap
Walkthrough

skrevet av Typhlosion.


------------------ 1. Beach ------------------
Pokémon
Pidgey Pikachu Doduo Meowth Butterfree Lapras
Snorlax Scyther Eevee Chansey Kangaskhan Magikarp
Pokémon Sign
Kingler Rock
Walkthrough
Helt i starten går du på en skinne med vogna. Den første Pokémon du ser, er Pidgey.
Det kommer tre flyvende mot deg. Så kommer det en Doduo, den kan du ta bilde av når den løper forbi. nå kommer du ut så du kan se stranda. her er Det en Pikachu.
TIPS-når du har fått eplene, kan du lokke Pikachu bort til surfebrettet. Da står han og tar baklengs salto på det. Tar du bilde av ham nå, får du Special-poeng for "Surfing Pikachu"
Her er det en Lapras langt ute i havet.
TIPS-hvis du tar bilde av alle Lapras i starten, kommer det en helt inne ved stranden i slutten sammen med to andre lenger bak!
Lengre borte er det en Butterfree. Av den må du bare få et godt bilde
I svingen ser du en klump som ligger der. Tar du bilde, står det ???, men du ser at det er Snorlax.
TIPS-Du kan kaste pester ball på Snorlax i starten, men når du får Pokéflute, spill på den, og Snorlax begynner å danse. Den andre melodien gir mest poeng
Rett etter svingen er det en Meowth oppå en haug. Du får litt ekstra-poeng hvis du tar bilde mens den prøver å skremme deg, men:
TIPS-kast mange epler i hodet på Meowth, så faller den ned. Da kommer den mye nærmere og det er det beste bildet av Meowth du kan få her.
I gresset du kommer til nå ser du blader som flyr opp fort. Dette er en Scyther. Du må treffe akkurat der bladene er. Det beste bildet er når han slår med armene.
TIPS-Når du har fått vekk Scyther i det første gresset, kommer det to Pikachu fram og setter seg på stubbene. dette får du mange "Special"-poeng av, men hvis du i tillegg spiller musikk, får du en svimlende høy poengsum av et godt bilde av disse to
på broen kan du se ut mot havet. Her er det en Lapras du må ta bilde av for å få fram den siste.
Over broen et det mer gress. Her er det også en ny Scyther. Denne kan du få bedre bilde av.
Rett etter det er det en ny Lapras ute på havet. Du må ha bilde av alle før den siste kommer.
Rundt hjørnet er det igså en Eevee som hopper etter en rosa ball. Kast Pester ball eller et eple på ballen, den ruller seg opp og du ser at det er en Chansey. Gi den et eple for mest poeng. Eevee er liten, så du bør være nær den når du tar bilde.
Det er mellom Eevee og Chansey, og Kangaskan, Lapras dukker opp. Sørg for å få med de to bak også. Dette bildet gir en del poeng.
Litt til høyre står det en Kangaskan med ryggen til. Kast en pester ball på den tidlig, og den går bort og brøler til deg. Vent til den gjør det, for det gir mest poeng.
Nå ser du to Pidgey fly samme vei. Nå kan du velge flere ting; Du kan skynde deg fram og få godt bilde av Pidgey'ene, du kan la dem ta Virvelvind på Meowth og ta bilde av dem, eller du kan kaste Pester ball på Pigdey'ene og ta bilde av en Dansende Meowth.
Det eneste som er igjen nå er en dam rett før slutten. Her er det Magikarp du kan få opp ved å kaste Pester ball.

SIGN: her er det første Pokémon signet. Det er en stein som skal forestille Kingler; Kingler Rock. Når du har kommet til den første Butterfree'en, se til venstre, og den står det en stein som ser ut som Kingler fra rett vinkel.


------------------ 2. Tunnel ------------------
Pokémon
Pikachu Electrode Electabuzz Kakuna Zubat Zapdos
Magikarp Haunter Diglett Dugtrio Magnemite Magneton
Pokémon Sign
Pinsir Shadow
Walkthrough
Her er du først ute av tunnellen og du ser en pikachu. Denne Pikachu rører seg ikke om du kaster Pester ball, eple eller spiller pokéflute, men....
IPS-ta bilde av Pikachu, så hopper den vekk. Ta bilde igjen, og den hopper opp på en haug. Når Electrode kommer, hopper Pikachu oppå og løper på den. Dette får du "Special"-poeng for "Pikachu on ball"
Etter pikachu kommer det en Electrode rullende. Denne får du mye poeng av når den eksploderer.
Så løper det en Electrabuzz foran vogna. Jeg vil ikke anbefale å kaste pester ball, for da faller den ned og vogna må stoppe. Denne kan du ta bilde av, men du får lite poeng på "Pose".
Inni hula er det tre Electrode som du kan kaste eple på. Når de sprenger, faller det ned mange Kakuna. Når neste dør åpnes, kommer det en Zubat. Denne kan du få godt bilde av, men det er ikke lett å få den til å stå stille. her inne ser du en Pikachu, og et egg som ikke kan identifiseres.
TIPS-kast epler til Pikachu og lokk den bort til egget. Så spilelr du på pokéflute og Pikachu begynner å "danse". Er den nær nok, blir alle tordensjokkene sendt rett på egget. Etter litt strøm begynner egget å hoppe. Den kommer mer lyn, men nå fra egget. Zapdos kommer ut, flyr bort til strømgeneratoren, og gir den strøm. Zapdos gir mest poeng når den bruker tordenbolt'en for å komme ut av egget. Nå kan du se pokésign i svingen før mål. Det skal forestille Pinsir
Rett før døra ser du en slags gass-ball som flyr rundt og rundt. Det ser ikke ut som en Pokémon, men ta bilde av Haunter likevel.
På andre sida er det en liten dam. Her kan du kaste pester ball eller eple og Magikarp kommer opp. Jeg ville heller tatt bilde av Magikarp i "Canyon", men du kan få godt bilde av denne og.
Bak døra kommer det en ny Zubat, og du kommer inn i det siste rommet. Til venstre er det en ny Haunter du ikke kan få så godt bilde av, men lengre fram står det en Pikachu og en Diglett.
TIPS-ta bilde av Diglett, så graver den seg ned. Så kommer den opp igjen lenger borte. Ta et nytt bilde, og den går ned igjen. Fortsett sånn helt til den kommer opp som Dugtrio! Ta bilde av denne igjen, så kommer det opp to Dugtrio. Så kommer det TRE Dugtrio. God poengkilde.
På andre side står det to Electrabuzz. Det er ikke nødvendig hvis du har sluppet løp Zapdos, men hvis du ikke har det, kan du få på skjermene ved hjelp av dem.
TIPS-Kast pester ball på Electrabuzz her. Da blir de sure og går bort til en liten strøm-generator og skrur den på med Tordensjokk. Den ene skjermen viser bilde av Pikachu og Diglett så du kan få ide om å gjøre det tipset over. Den andre skjermen viser bilde av en glad Magnemite og et eple. Magnemite liker eple, som skjermen viser. Du får extrapoeng av en glad Magnemite. Men lokker du alle tre til samme stedet, hopper de sammen til en Magneton!
Her kan du åpne veien til neste brett. Kast pester ball på Electrode som står langt borte i den raste gangen, så sprenger den og åpner veien til Volcano!

SIGN: Pokémon sign her er Pinsir Shadow. Du trenger epler og Pokéflute.
Først lokker du Pikachu bort til egget i det andre rommet. Så spiller du på Pokéflute, og Pikachuhjelper deg med å klekke egget. Ut kommer det en Zapdos. Den flyr bort til strømgeneratoren og bruker kreftene sine til å slå den på. Nå venter du til du er helt borte ved svingen før mål. Da ser du til høyre, og der lager alle tingene i bakken en skygge av Pinsir!


------------------ 3. Volcano ------------------
Pokémon
Rapidash Vulpix Magmar Charmander Charmeleon Charizard
Moltres Growlithe Arcanine
Pokémon Sign
Koffing Smoke
Walkthrough
Nå starter du midt på en vei, og det kommer to Rapidash løpende mot deg. kast et eple foran dem, og de hopper opp på to føtter. Dette får du extra-poeng av, men venter du litt, til de kommer forbi deg, kan du få med noen Rapidash bak i bildet.
Rundt svingen ser du tre Vulpix som hopper rundt. Du får extrapoeng når de er glade, men:
TIPS-kast epler foran deg og få alle tre Vulpix etter deg. kast epler til dem og lokk dem mot deg helt til de løper bort ved den store, åpne plassen. Der står de og klapper akkurat som de gjør når du har gitt dem epler, Dette gir svær poengsum.
litt lenger borte over lavaen står det en Magmar og en Charmander. De er langt borte og gir ikke mye poeng, MEN:
TIPS-kast et eple mellom Magmar og Charmander, og Magmar spruter ild på Charmander. men så utvilker Charmander seg til Charmeleon, og Magmar besvimer. Magmar som spruter flammer gir "Special"-poeng.
rundt neste sving, i neste åpning, ser du et egg, men ikke kast noe på det, for:
TIPS-bare kjør rett på egget, og vogna stopper. Nå snur du deg til venstre, og der ser du to Charmander. lokk dem bort med epler (ikke la dem rope ennå), og når de er helt borte ved vogna, kaster du epler og lar dem rope på andre. Så kommer det 4 nye Charmander fram bak haugen, og alle kommer bort til deg. Kast epler til dem så de ikke går vekk. Her får du skikkelig mye på "Other Pokémon", opp til over 1500! Men husk at den du tar bilde av, må vise; Den må ikke være gjemt bak noen andre, for ellers får du under minstekravet på "Size", og da regnes ikke de andre med.
Nå kan du kaste noe på egget. Det er et Moltres-egg, og du får en haug med poeng for en så sjelden Pokémon. Ta bildet når den strekker vingene ut og skriker. Så ser du ned, og der er det to Magmar. Bare et vanlig bilde av dem holder ikke.
TIPS-sørg for at begge Magmar ikke er for langt fra vogna. Kast et eple mellom dem,og de spruter flammer på hverandre. Ta bilde nå, det gir masse poeng på "Special".
Neste åpning igjen er mindre. til høyre er det tresmå vulkanser du kan kaste pester ball i. kast helt til det kommer opp enten Growlithe eller Arcanine! Det er en av dem i alle tre. På andre sida er det en Charmeleom som går rundt og rundt. Den brøler av og til. Det gir en del poeng.
TIPS-Kast Pester ball på Charmeleon når den er mellom deg og lava-hullet. Da faller den nedi lavaen, og blir til en Charizard! For å få Charizard til å sprute flammer mot deg, kaster du Pester ball på den.

TIPS: SIGN: Her er Koffing Smoke. Det er røyk fra vulkanen helt i starten som ser ut som Koffing. Det er fra vulkanen helt i starten med alle Rapidash som løper forbi eller står der nede. Kast ca. 5 Pester ball i vulkanen, og det kommer opp røyk formet som Koffing.


------------------ 4. River ------------------
Pokémon
Magikarp Goldeen Poliwag Bulbsasaur Shellder Cloyster
Slowpoke Slowbro Vileplume Psyduck Metapod Porygon
Pikachu
Pokémon Sign
Cubone Tree
Walkthrough
Her kjører vogna nedover en elv. Over hele elva kan du kaste Pester ball eller eple nedi vannet og det kommer opp en Magikarp eller Goldeen. Du hører nok lyden av Poliwag i starten. Det er først en som står litt høyt oppe til høyre.
TIPS-Kast en Pester ball på den første Poliwag'en, så løper den bort til neste Poliwag, som står litt lavere nede. Nå kan du få bedre bilde, men ikke et godt. Kast en til pester ball på de to, og de løper til den siste Poliwag, som står høyt oppe igjen. Nå kan du se dem litt bedre. Kast enda en pester ball på de tre, og de løper ned og hopper i vannet. Du får mange poeng hvis du tar bilde akkurat når de hopper. Men nå kommer alle tre Poliwag til å hoppe opp av vannet akkurat som Magikarp eller Goldeen. Hvis en hopper opp med stjerner bak seg, bør du ta bilde, for det gir mange poeng.
På andre sida er det tre Bulbasaur'er, men du kan ikke se noen av dem helt. Du ser planten på ryggen til Bulbasaur som stikker opp bak en gammel trestubbe.
TIPS-Kast pester ball på Bulbasaur bak stubben, og den hopper ned. nå kan du lokke den fram med epler, og da ser du sikkert den i den uthulte stubben komme ut etter eplet. Ta et bilde av begge to når de er glade.
Lenger borte kan du se en Slowpoke.
TIPS-Det er to Slowpoke her. ved siden av hver er det et skilt med bilde av en Shellder. kast epler og lokk Slowpoke bort dit. Så går det en stund, men til slutt senker Slowpoke haler sin ned i vannet. Så rykker Slowpoke litt, og når han tar halen opp igjen, er det en Shellder på den. Slowpoke utvikler seg til Slowbro.
Når du kommer nær Slowpoke, kommer det opp noen Shellder. De tre her er de du kan få best bilde av, så Snap i vei! Men det er noe mer med disse Shellder.
TIPS-Dette ligner litt på Lapras-tipset. Ta bilde av alle Shellder i brettet, og det kommer to Cloyster i slutten!
Når du kommer til den andre Slowpoke, er det en sovende Vileplume på den andre sida. det kommer mye røyk opp av den. Spill på Pokeflute, og den våkner og begynner å danse. du får mest poeng av den andre sangen ("rockesangen"). Ser du fram nå, ser du sikkert en Psyduck som går fremover i elva.
TIPS-Kast en Pester ball på Psyduck før den dukker ned, og den kommer opp på andre sida av. her kan du kaste Pester ball på den andre Psyduck som er her, og og snart hopper begge opp og ned av vannet. Mye poeng.
Inni den lille tunnellen her er det mange Metapod som henger i taket. Kast pester ball på dem, og de faller ned. Men husk at du får mindre poeng på "size" hvis ikke hele Pokemon'en viser på bildet. Kast på mange for poeng på "other pokemon".
Forbi tunnellen er den Psyduck jeg nevnte i Tipset. Men den har jeg skrevet om. Litt lengre, på andre sida, ser du en nese som stikker ut av busken. Kast en Pester ball der og en Porygon hopper ut. Kast en til Pester ball og den mister kamuflasjen. Mest poeng når den har fått mat. Inni steinene er det en til Porygon som du ser nesa på. Prøv å få et bilde av begge to.

TIPS-enda lenger borte, til høyre, er det enda en Porygon, men kaster du Pester ball på den, hopper den på en knapp og åpner en vei til neste brett: "Cave" (hule)
Her er det de to Cloyster kommer opp hvis du har tatt bilde av alle Shellder i starten. Helt i slutten av dette brettet ser du en haug med nedhogde trær. og der titter det en Pikachu opp.
Dette er en "Speed Pikachu". Kast pester ball eller ta bilde av den, og den løper fram og forbi deg, rundt en stein og tilbake, men det går fort! Du får mer poeng av "Pikachu on stump"

SIGN: Pokemon Sign her er Cubone tree. Det er bak Vileplume, men det viser ikke, for røyken stenger for utsikten. Men når du spiller musikk, begynner Vileplume og danse, og den slutter å spy ut røyk. Da kan du se og ta bilde av Cubone tree.


------------------ 5. Cave ------------------
Pokémon
Zubat Grimer Muk Bulbasaur Ditto Jigglypuff
Koffing Weepinbell Victreebel Pikachu Jynx Articuno
Pokémon Sign
Cubone Tree
Walkthrough
Her begynner du i toppen av en dyp hule. Du blir senket sakte ned. Det kommer noen Zubat mot deg, men det er ikke lett å få godt bilde av dem. Lenger nede får du øye på noen Grimer.
TIPS-Ta bilde av de to grimer i starten, og det kommer to Grimer i neste rom. Disse er nær nok til at du kan kaste Pester ball på dem. Gjør du det, blir de til muk. Du må kaste fem baller.
På andre sida, til høyre, ser du tre Bulbasaur som sitter der, men ser du ikke litt rare ut?
TIPS-kast Pester ball på de tre Bulbasaur'ene, og du ser at det var tre Ditto. Samle alle og du får et godt bilde.
I neste rom igjen ser og hører du en Jigglypuff og en Koffing. Koffing blåser Jigglypuff bort.
TIPS-hvis du kaster Pester ball på Koffing, besvimer den og Jigglypuff blir reddet. Jigglypuff blir glad og flyr vekk. Det er to til Jigglypuff i dette rommet som blir jaget av Koffing. Redd en, og den synger på en slags scene i slutter av bretter. Hvis du redder alle tre, Synger en, og to svever rundt og "danser". Dette gir kjempemye poeng på "Special", for "Jigglypuff trio on Stage"
Du kan også få godt bilde av Koffing her. Nå går du lenger ned og kommer på samme høyde som en Weepinbell som går rundt en dam.
TIPS-Når Weepinbell er mellom deg og dammen, kast en Pester ball på den, og den faller ned i den.dette er veldig likt Volcano, der du kaster Charmeleon uti. I dammen utvikler Weepinbell seg og blir til Victreebel. Pass på så du får med hele Victreebell når den svinger seg slik.
Det siste rommet er veldig stort. Du hører en Zubat som skriker og "Pika Pika". Dette er en Pikachu som henger i klørne til en Zubat
TIPS-Det er ikke lett, men hvis du treffer Zubat med en Pester ball, slipper Pikachu taket og faller, men kan noen eller noe bli skadet i et barnespill? nei, og iallefall ikke Pikachu. Plutselig har Pikachu ballonger på ryggen, og han daler sakte ned. Dette er "Flying Pikachu".
Nede i bunnen er det tre Jynx rundt et egg. Spill på Pokéflute, og Jynx sanser etter sangen. Når du spiller, begynner også egget å hoppe, og ut kommer Articuno.
TIPS-Hvis du har truffet Zubat med Pester ball, og Pikachu har falt ned, tar Articuno en runde ned til den. Så hopper Pikachu opp på Articunos rygg, og de kommer flyvende mot deg. Dette gir mest poeng av alle forskjellige Pikachu special'er
I tunnellen helt i slutten er det en slags scene med et rosa lysskjær. Her vil de Jigglypuff du har reddet være. Dene ene synger, og de to andre svever rundt.

TIPS:SIGN: Her kan du ta bilde av selveste Mewtwo, men den er ikke levende, det er et Pokémontegn. Dette er i rommet der Koffing jager Jigglypuff. Det er mange stjerner som blir som et stjernetegn av Mewtwo.


------------------ 6. Valley ------------------
Pokémon
Squirtle Magikarp Goldeen Dratini Dragonite Mankey
Geodude Graveler Gyarados Pikachu Sandshrew Sandslash
Starmie
Pokémon Sign
Mt. Dugtrio
Walkthrough
Nå befinner du deg i en elv nedi en kløft. i vannet foran deg ser du noe som stikker opp av vannet, dette er ryggen til Squirtle. Kast pester ball på dem og de spretter opp av vannet og opp på land til venstre. Gi dem epler og du får mange poeng for glade Squirtle (hvis du tar bildet, da!)
Over hele brettet kan du kaste Pester ball eller eple nedi vannet, og nå kan også Dratini komme opp av vannet.rett fram kan du se en liten Mankey stå og skrike, og foran den ser du sikkert en Magikarp komme hoppende opp av vannet.
TIPS-treff Magikarp med en Pester ball, og den flyr bak til Mankey, som slår den laaaangt vekk. Når du nå kommer ned til fossen, er ligger den på andre sida. kast en Pester bal til, og den hopper inn i fossen. Magikarp utvikler seg til en Gyarados! Ta bilde når den brøler.
Rundt svingen ser du tre Geodude ligge bortover bakken, og en Sandshrew ved hver av dem. Men når du nærmer deg, hopper Geodude opp på veggen og henger der, og Sandshrew graver seg ned. Så....
TIPS-Treff Geodude med en Pester ball, og den hopper ned . Når den treffer bakken, kommer Sandshrew opp. du kan lokke den med epler.
I enden før neste sving ser du to Geodude til, en Graveler og en Sandslash! Men de og forsvinner når du kommer bort til dem.
TIPS-Nå må du treffe begge Geodude fort, før de hopper opp igjen. Når begge er på bakken, faller Graveler ned. Nå kommer også Sandslash opp. gi den et eple, og den begynner å hoppe.
Rundt svingen er det en ny Mankey. glem denne, du kan møte andre Mankeyer du kan få bedre bilde av. Nå faller du ned en foss, eg du kommer ned i en liter dam før neste foss lengre ned. til venstre ligger Magikarp hvis du slo den mot Mankey tidligere i brettet. Men her er det også tre Graveler på veggen.
TIPS-spill på pokeflute, og de tre Graveler hopper ned og begynner å danse :) pass på så du tar bilde av den nærmest deg, og få med hele den og hele de andre. Dette gir en hel haug poeng.
Til høyre er fossen Gyarados (tidligere Magikarp) kommer ut av, men rett frem er neste foss. Nå går det fort!
TIPS-Nå kan du få med deg tre Staryu; en oppe før fossen og to nedenfor. Du må ta bilde forfra for at de skal følge etter deg. Staryu er vanskelige å få bilde av. etter dette går det ikke fort lenger, og du ser en stor Malstrøm foran deg. De tre staryu stikker fra deg og hopper nedi det. Så kommer de opp igjen som Starmie!
TIPS-det er mer du kan gjøre med malstrømmen. Kast fem Pester ball i den, og Dragonite kommer opp! Ta bilde når den "brøler" for trejde gang (poeng på Pose for "Oh, It's dragonite!")
TIPS-Lenger borte ser du tre Squirtle. To ruller opp mot en Mankey, men bommer. nå kan du bowle med den siste. Kast Pester ball på Squirtle når Mankey er ret bak. Hvis du treffer, ser du Mankey falle bakover. Rundt svingen ser du den Mankey du bowlet ned. Denne kan du få godt bilde av, men du kan også kaste en Pester ball på den. Da faller den ned på knappen bak og åpner veien til en hytte der Professor oak er.
Oak sier at det finnes seks Pokemontegn på de seks brettene. Resten av brettet er bare litt elv du kan kaste Pester ball eller eple i og lokke opp Magikarp, Goldeen eller Dratini.

TIPS:SIGN: Her er Pokemontegnet, Mt. Dugtrio, helt i starten. Det er tre Store fjell som ligner på Dugtrio.

Hvis du har alle Pokémontegnene nå, Sier Professor Oak at han kan finne Rainbow cloud ved hjelp av dem.
Nå kan du gå til Rainbow cloud.


------------------ 7. Rainbow Cloud ------------------
Pokémon
Mew
Walkthrough
Her er du hele tiden oppe i en sky. Du ser alle Pokemontegnene som stjernetegn rundt deg.
Her er det ikke andre Pokémon enn Mew, men det er veldig vanskelig å få godt bilde av den. Først kommer Mew med et Grønt skjold. Mew flyr fram og tilbake og det er litt vanskelig å treffe, men du greier det nok lett til slutt. Du må treffe tre ganger, så forsvinner skjoldet.
Nå kommer den med et gult skjold. og nå flyr Mew forbi deg fort. Det er mye vanskeligere å treffe nå, men ikke umulig. Dette skjoldet tar også tre treff før det kommer flyvende vekk. Nå må du ha flaks, og ikke snu deg feil vei, for nå kommer Mew enten på venstre eller høyre side. Du hører en slags svevende lyd, og du ser Mew sveve mot et nytt gult skjold. Langt borte ser Mew mot deg, og det er nå mange tar bilde, men DET gir ikke nok poeng.
Når du hører Mew sveve mot skjoldet, prøv å treff den med en Pester ball, og den begynner å snurre, men ikke lenge. Men da bare kaster du en ny Pester ball, og sett på turboen! etter flere Pester ball er du nær nok til å få kjempegodt bilde av Mew, bare pass på så du ikke kaster for mange Pester ball, så Mew ikke stopper å snurre før den er forbi deg. Du kan faktisk få 10 000 poeng av et Mew-bilde, bare Mew er stor nok.
Bilder der Mew ikke er ferdig å snurre eller ikke her øynene åpne, bør du ikke vise til professor Oak, for da får du ikke full pott på "Pose"


Pokémon og alle karakterer er ©1995-2006 Nintendo, Creatures, og GAMEFREAK.